Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Contrust Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare hale, ctii industriale pe struct. metalica, beton
4 €
Brand
ConTrust Group
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ConTrust Group este o companie de proiectare, cu un personal cu inalta calificare profesionala, avand o buna experienta in domeniu, fiind prezent pe piata romaneasca inca din anul 2004.

Noi folosim cunostintele noastre, aptitudinile si experienta, sustinuta de software-ul dedicat, pentru a produce solutii inovative, eficiente si practice pentru toate proiectele de constructii civile si industriale.

Va oferim experienta noastra pentru construirea de hale industriale, hale depozit sau showroomuri acumulata atat in proiectarea de structuri metalice cat si de structuri beton pentru companii ca: Mobexpert, Rompetrol, Nova Brasilia, Star Foods, DNS Birotica, Delta Vision, Alsina Cofraje-Spania, etc...
Suplimentar va putem oferi documentatii necesara obtinerii autorizatiei de construire: studii geotehnice si investigatii geotehnice la mare adancime, asistenta tehnica si uramarire de santier, expertize tehnice si verificari tehnice privind standardele romanesti la principalele exigente pentru rezistenta, stabilitate, siguranta la foc si fiabilitatea operationala.
Din Gura in Gura